Вечерни тренинги по умения за общуване – 17.05.2023

вечерни тренинги

През 2016 г. започнахме да провеждаме първите вечерни тренинги по общуване и презентиране, което се оказа една успешна инициатива. След известно прекъсване, днес продължаваме тази успешна серия от практически упражнения, посветени на умението да говорим правилно с другите. Вече проведохме успешно няколко сесии от тренинги: на 29.03, на 05.04, на 20.04 и на 10.05.2023 г.

Защо правим вечерни тренинги?

Защото уменията за общуване се изграждат бавно и единствено с много упражнения и тренировки. Много колеги продават „тайни на общуването“, „хитрости и трикове“, но истината е много проста – няма никакви тайни и никакви трикове. Всичко е отдавна написано и е известно. Но не всеки го умее, защото е нужно желание, воля и упоритост, за да се научиш да говориш убедително и завладяващо. Същото е като да тренираш някакъв спорт или бойно изкуство. Нужни са много, много упражнения.

Затова решихме да дадем възможност както на курсистите, които вече са преминали през нашите обучения, така и на всички ентусиасти, желаещи да преборят притесненията и страховете си, да се включат в тези сесии с практически упражнения, в които да развият и подобрят своите комуникационни и презентационни умения.

Кога се провеждат тренингите?

Вечерните тренинги се провеждат обикновено в сряда, като последните сесии за сезона са планирани за 17.05.2023 и 31.05.2023 г. от 19:00 ч. в учебна зала близо до метростанция „Сердика“.

Какво правим на тези тренинги?

На тренингите правим най-различни упражнения, които подобряват нашите умения за общуване, за говорене, за усъвършенстване на езика на тялото и говоримата реч. Играем игри, импровизираме, пеем, танцуваме и се забавляваме. Целта на тези упражнения е да се отървете от онова, което ви сковава, да бъдете максимално освободени, да бъдете истински, да бъдете себе си.

Упражненията се фокусират върху различни аспекти на комуникацията, като например:

 • представяне на себе си, наблюдение на другите и поддържане на контакт с очи;
 • умение да разказваме истории – лични, художествени, измислени;
 • диафрагмено дишане, контрол на въздуха и силата на гласа, упражняване на ясна дикция;
 • умението да обясняваме разбираемо – например готварски рецепти, упътване, описание на връзките между роднини.

Разбира се, списъкът е безкраен. В следващите издания ще упражняваме онези елементи на общуването, които вие смятате, че са най-трудни за вас. Нашата цел е да работим в онези области, които най-много ви затрудняват, за да преодолеете страха и да може да придобиете умения за спокойно, уверено и пълноценно общуване – както в бизнеса, така и в личния живот.

Колко струва да участвам?

Участието във вечерните тренинги струва 29 лева с предварителна регистрация от формата по-долу или 39 лева без регистрация. Плащането става в брой на място. За да бъдат тренингите по-ефективни, сме ограничили групата до 12 човека, така че, ако искате да гарантирате своето място на тренинга, регистрирайте се още сега!

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Регистрация за вечерен тренинг на:

  Вашето съобщение

  Полетата със звездичка (*) са задължителни

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

  %d bloggers like this: