Интернет присъствие

Присъствието в Интернет днес е от ключова важност за вашия бизнес и за вашата лична марка. Хората търсят решения за своите проблеми в социалните мрежи и в търсачки като Google и Bing. Ако вие, вашата компания, вашите продукти и услуги не са там – значи вие не съществувате.

Какво означава интернет присъствие?

Означава, че вие и вашият бизнес трябва да бъдете откриваеми във всички по-важни интернет канали: в социалните мрежи, в резултатите от търсачките и в най-популярните сайтове във вашата ниша.

Вашето лице в социалните мрежи

Вашата марка трябва да има личен или бизнес профил в най-популярните и адекватни на вашия бизнес социални мрежи. Това означава личен профил за вас като човек, фирмена страница за вашата компания и продуктови страници за вашите продукти и услуги. Трябва редовно да публикувате полезна за вашата аудитория информация, която да поражда дискусии и да ангажира колкото може повече хора в тях. Не е нужно да си създавате профили във всички възможни социални мрежи – достатъчно е да присъствате само е онези, където се намира най-голямата и най-активната група от почитатели на вашите продукти и марки. Тук ние можем да ви помогнем:

  1. в определянето къде са вашите най-активни и най-лоялни фенове
  2. в изграждането на цялостната маркетингова стратегия на вашата компания по отношение на социалните мрежи
  3. в определянето на информацията, която да бъде споделяна чрез вашите социални профили и в съставянето на план за управление на тези публикации
  4. в разработването на стратегия за привличане на повече фенове и в превръщането им в лоялни клиенти.

Уеб сайт, обичан от посетителите и търсачките

За да бъде намирани и показани в резултатите от търсенето, вие преди всичко трябва да имате свой собствен сайт. И той трябва да бъде полезен за вашите посетители. Създаването на уеб сайт не е просто мода, това е начинът да бъдете различавани от вашата конкуренция и да покажете на своите клиенти уникалността и полезността на вашите продукти и услуги. Вашият уеб сайт е неделима част от маркетинговата стратегия на вашата компания и поради това трябва да бъде в пълен синхрон с нея. Тук нашите консултанти могат да ви помогнат:

  1. да изясните и формулирате задание съдържащо специфичните изисквания към вашия уеб сайт
  2. да формулирате вашите изисквания към уеб агенцията, която ще разработи уеб сайта и да изберете най-подходящата фирма за тази цел
  3. да управлявате ефективно изпълнението на проекта, за да постигнете предварително зададените резултати в рамките на предварително определени срокове и бюджет
  4. да създадете притегателно съдържание, което е интересно и полезно за посетителите на сайта
  5. да позиционирате вашия уеб сайт на челни позиции в резултатите при търсене.

И още!

Можете да повишите популярността на вашия бранд като се включите в различни афилиейт маркетинг програми, като публикувате материали като гост-автори в популярни сайтове или като убедите собственици на такива сайтове и блогъри да пишат за вашите продукти и услуги в техните сайтове.

Обадете ни се, за да обсъдим заедно как можем да ви помогнем да направите вашия бранд истинска рок-звезда във вашата ниша!

Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

%d bloggers like this: