Уебинар: 6 качества на успешния презентатор

качества на успешния презентатор

Едва ли някой днес се съмнява, че умението да говорим пред публика е едно от най-важните умения в днешния век на активна комуникация. Успешният презентатор е и успешен в бизнеса. За да постигнем успех във всяко начинание е нужно да бъдем по-добри в общуването, да умеем да печелим вниманието на слушателите и да изграждаме тяхното доверие в нас.

В същото време много хора, с които общуваме, смятат, че най-важните фактори за успеха на една презентация са техниките и триковете в презентирането – поза, ръкомахане, поглед, владеене на гласа. Разбира се, тези умения са важни и ние ги тренираме в нашите обучения, но това, което за нас е най-важното, са личностните качества, които трябва да възпитаваме в себе си.

[pullquote align=center]

В школата „По стъпките на Дракона“ се учим да развиваме в себе си тези качества, които ни правят преди всичко по-добри хора, а в резултат на това – и по-добри комуникатори.

[/pullquote]

Майсторите на бойни изкуства тренират както за усъвършенстване на бойната си техника, така и за възпитаване в себе си на човешки добродетели. Ние, презентаторите, също трябва да развиваме в себе си определени качества, за да можем да изнасяме интересни и въздействащи презентации, и да бъдем харизматични лидери в новото време.

Затова на 21.06.2016 г. от 19:30 ч. ви каним на безплатен уебинар с нашия лектор Майк Рам, озаглавен 6 качества на успешния презентатор. Вдъхновени от учението на нашия патрон Брус Лий, в този уебинар ще ви представи кои са най-важните качества, които са ни нужни, за да бъдем успешни личности и съответно успешни презентатори, и как да работим, за да ги развиваме в себе си.

Цъкнете на този лник, за да се регистрирате за участие в уебинара. Участието е напълно безплатно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

%d bloggers like this: