За нас

Школа за лидери

Кои сме ние?

По стъпките на Дракона е школа по презентационни и комуникационни умения, създадена в началото на 2013 г. от Майк Рам. Тя е част от портфолиото на консултантска компания RammSoft и концентрира в себе си всички дейности по развитие на комуникационните и презентационните умения на нашите клиенти. Ние вярваме, че уменията успешно да споделяме своите идеи, желания и цели, са ключови за успеха на бизнеса и на индивида в съвременния свят.

Защо презентационни умения?

За да постигнете успех в бизнеса, вие имате нужда да разкриете пълния си потенциал и да представите вашите уникални продукти и услуги на пазара. Затова ние ви предлагаме:

в областта на публичните изяви, маркетинга, продажбите и копирайтинга. Днес умението да общуваш с другите, да предаваш идеите си, да убеждаваш, е ключов фактор за успешно позициониране на пазара.

Какви са нашите цели и ценности?

Няма универсални формули за успех! Но когато човек е искрен, автентичен и търси взаимното разбирателство със своите слушатели, той може да ги спечели за своята кауза. Ние помагаме на нашите клиенти да развият своите умения и заедно търсим най-подходящото решение за тях. Нашата цел е успехът на вашия бизнес в дългосрочен план. Стремим се към изграждане на дълготрайни връзки с нашите клиенти, базирани на взаимно разбиране, доверие и уважение.

Защо по стъпките на Дракона?

Нашата цел е да ви помогнем да изразите себе си и своите идеи, да разкриете своята уникалност и да предадете на вашата аудитория своята страст. Както казва нашият патрон Брус Лий:

Аз не мога да те науча, аз мога само да ти помогна да откриеш себе си.

Ние възприемаме неговата философия, че успехът идва при тези, които тренират неуморно и искрено изразяват себе си. Независимо дали се занимавате с бойни изкуства или с говорене пред публика, вие можете да излезете победител само ако вложите цялото си старание в тренировките, ако следвате неотклонно поставената цел и искрено вярвате в това, което правите. Само тогава вашият успех е гарантиран. А ние ще бъдем с вас по този път.

Разчитайте на нас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

%d bloggers like this: