Ползи за вас

Bruce Lee Practice

Практически ориентирани обучения

Школата По стъпките на Дракона предлага изцяло практически ориентирани обучения. Те се базират на изследванията на различни науки – психология, реторика и НЛП. Нашият патрон Брус Лий ни учи, че за да бъде успешно усвоено едно умение, то трябва да се упражнява на практика. Затова знанията, които изучаваме, се усвояват чрез множество практически упражнения по време на обученията и задачи за домашна работа. Така вие действително успявате да усвоите уменията да общувате и да се изразявате по-добре.

Провокираме вашата автентичност и уникалност

Ние не робуваме на догми и правила – ние ви помагаме да изразите себе си. Вашата автентичност, вашата искреност и вашата страст към темата са ключът за вашето успешно представяне. Нашите обучения няма да ви накарат да правите нещо, което не чувствате като част от вашата същност. Ако за едни презентатори е присъщо да бъда експресивни, динамични, гръмогласни, то за други е присъщ спокойният, аналитичен и по-интровертен стил на представяне. За нас е важно да ви помогнем да откриете вашия собствен стил и да подчертаем вашата уникалност. В същото време се стремим да ви научим да създавате интелектуална и емоционална връзка с вашата аудитория.

Индивидуални и групови обучения

Говоренето пред публика поражда притеснение у много хора. При някои мисълта да излязат на сцена води до парализиращ страх. Ако презентирането пред публика ви притеснява, ние предлагаме индивидуални обучения, консултации и коучинг. Така постепенно ще ви вдъхнем максимална увереност и самочувствие, които да подплътите с умения за общуване и убеждаване.

Груповите ни обучения създават усещане за екипност и помагат за изграждане на по-добри умения за овладяване на публиката. При тях постигаме засилване на усещането за нейните настроения и насочване на мисленето и действията й в определена посока.

Създаваме общност от съмишленици

Нашите курсисти се обединяват в една общност на запалени и вдъхновени презентатори. Ние подпомагаме общуването между всички курсисти и преподаватели и след завършването на обучението. Така създаваме здрави връзки на професионализъм, приятелство и взаимопомощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

%d bloggers like this: