Гост-лектори

Обученията на нашата школа са базирани на постановки от различни науки и изкуства. Затова и в тях каним да участват и гост-лектори, които допринасят със своя опит и знания за обогатяването на материала на курсовете и за разширяване на светогледа на участниците в тях. Курсът Основният ни курс по презентационни умения е пример за такова сътрудничество. Ето гост-лекторите, участвали досега в него:

Даниела Туджарска

Даниела ТуджарскаДаниела Туджарска е професионален преподавател по пеене и музика. Завършила е Българска Държавна Консерватория с поп и джаз пеене в класа на проф. Ангел Заберски. Има дългогодишна практика както в страната, така и в чужбина като певица и от 6 години се занимава с преподаване. Понастоящем отдава своя опит на желаещите да се научат на пеене, правилно дишане и звукоизвличане, изнесена и правилна дикция, щадене на гласа, сценично поведение и музикална култура.

Участва и като лектор в различни семинари, помагайки на бъдещите презентатори да преодолеят сценичната треска, да овладеят техниката на дишане (от основна важност за гласа), да се научат на ясна и изразителна реч, артикулация, фраза и динамика и не на последно място – на сценично поведение.

Капка Стойкова

Капка СтойковаКапка Стойкова е тренер и консултант в областта на човешките ресурси с 16 годишна разнообразна международна практика. Завършила е Компютърно Инженерство в Русия. 5 години живее и работи във Франция, където се ориентира към областта на развитието и обучението на хора и екипи. От 13 години се реализира в България като Мениджър Обучение и развитие в Солвей Соди АД, като Старши мениджър Подбор Обучение и развитие в БТК и като Консултант подбор на висш управленски персонал за Александър Хюз България. Тя е първият сертифициран български Коуч от школата на Международния Институт по Коучинг в Женева. Капка е основател на консултантската компания Development Zone и пише в блога за придружаване на търсачи на нова професионална реализация „Да си намериш работа е като да си намериш гадже„.

Ангел Лазаров

Ангел ЛазаровАнгел Лазаров е основател и председател на УС на Институт по НЛП в България. Завършил инженерство в Русия, занимавал се с търговия и производство, създал собствена компания за производство и дистрибуция на месни продукти, докато открива невро-лингвистичното програмиране (НЛП) като метод за мотивиране на хората. Учи НЛП отново в Русия, след което и при един от основателите на НЛП – Ричард Бандлър. В България създава своя школа по НЛП и днес Ангел е водещ на повечето тренинги и семинари на Института по НЛП и е признат специалист в областта. Има зад гърба си повече от 300 тренинга и 60 семинара по групов коучинг.

Николай Димитров

Николай ДимитровПреподавател в НБУ по презентационни умения, част от екипа на Trainer.BG. Работи с мотивирани хора и вярва повече на практиката, отколкото на книгите с меки корици. Магистър психолог, организационен консултант, бизнес треньор, експерт по презентационни умения. Дипломиран треньор по групово-динамичен тренинг и център за оценка. Участвал е на международни и български семинари на теми като личностно развитие, лидерски умения, комуникативни умения, междукултурни различия.

Работил е като експерт човешки ресурси, в сферата на обучението и развитието, както и управлението на проекти. Провеждал е психологически изследвания на тема „Езикът на тялото” и „Използването на хумора“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

%d bloggers like this: