Майк Рам

Майк Рам

Майк Рам е професионален лектор и консултант, собственик на консултантската компания RammSoft и основател на школата по презентационни умения По стъпките на Дракона. Майк води множество обучения в областта на проектното управление, личната продуктивност и интернет бизнеса. Завършил СУ „Св. Климент Охридски“, Майк е работил като програмист, мениджър, маркетьор, копирайтър и консултант. Популярен блогър и активен участник в социалния живот – както в интернет социалните мрежи, така и на живо. Интересите му винаги са били широки и в най-различни сфери, а хобитата му са свързани с театъра, музиката и дърворезбата.

Майк е човек, тръгнал от нулата и съумял да изгради у себе си силна мотивация за успех, довела до израстването му като успешен презентатор, ерудиран лектор и очарователен комуникатор. Школата По стъпките на Дракона и обученията, които води в нея, са въплъщение на многогодишния му опит в изнасянето на презентации и са плод на постоянното изграждане и развитие на неговите презентационни и комуникационни умения.

Майк Рам е ментор-доброволец на ученически компании към Джуниър Ачийвмънт България и лектор в редица семинари и конференции като:

Майк е сертифициран НЛП треньор от Институт по НЛП, създател и водещ на всички обучения в школата. Той е съавтор на книгата за личен брандинг и блогване „Блогопедия“ и на книгата „101 маркетинг приказки„. Неговото верую е, че всеки може да придобие онези умения, които са му нужни, стига да приеме, че има нуждата от обучение и да положи усиля, за да ги развие в себе си. Неговият любим цитат от Брус Лий е:

Грешките винаги са простими, ако човек има смелостта да си ги признае.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

%d bloggers like this: