Отзиви от клиенти

Нашите курсове са забележително преживяване за участниците в тях. Те не само дават знания и умения за говорене пред публика, но и разкриват качества, които понякога не сте подозирали, че притежавате. А това, че всички се забавляват в процеса на обучение, е огромен бонус за всички!

Вижте какви отзиви споделят нашите клиенти, които са преминали през обученията по презентационни умения на Школата:

Курс Бизнес презентации Варна 2015

Огромни благодарности на Майк Рам за страхотния семинар, който проведе във Варна! Обучението беше изключително полезно и интересно за мен, поднесено с много искреност, компетентност и харизма. Беше истинско удоволствие да присъствам и да бъда част от това събитие!

Веселина Янкова, Варна

Курсът е невероятен!

Всеки един от модулите е изпипан до съвършенство! Всичко е подредено по хронологичен ред. Упражненията се разиграват чудесно, a гост-лекторите са големи професионалисти.

Мирослав Рангелов, София

Надка ЦанковаКурсът е полезен и интересен, а лично за мен е и забавен.

Харесва ми практическата му насоченост. След всяко занятие имам някакво ново знание, което веднага мога да приложа на практика.

Надка Цанкова, Плевен

Явор НиколовМного съм доволен, че посетих този курс по презентационни умения!

Научих повече за себе си, получих широка основа от знания и ценни напътствия. Това ще ми помогне по-ефективно да продължавам да развивам уменията си да общувам с другите.

Организация на материала, упражненията и изобщо на цялото обучение беше изключително професионална. Лекторите и целият екип обръщаха индивидуално внимание на всеки от нас. Имах щастието да се запозная и да посещавам курса с едни прекрасни хора, от които също научих много. За мен беше невероятно приятно и мотивиращо да съм заедно с тях в този клас!

Огромно благодаря на Майк, за това, че сподели опита си с нас, както и за цялото старание, което вложи при провеждането на това обучение!

Явор Николов, София

Глория ПетроваМайк е страхотен презентатор и много се надявам по време на този курс поне малко да съм се заразила.

Презентационните умения се постигат с много труд и практика, а те са в основата на стойностното общуване с когото и да било в живота ни.

Курсът е добре структуриран и са предвидени много практически упражнения. За мен беше предизвикателство и удоволствие това преживяване.

Глория Петрова, София

Имах честта и удоволствието да премина през курса “По стъпките на дракона”. Препоръчвам го горещо! Курсът е изключително полезен и с практическа насоченост. Всичко беше поднесено леко, приятно, динамично, с хумор и истории.

Всеки, който говори пред хора, трябва да премине този курс.

Благодаря ти, Майк! Беше истинско удоволствие за мен и съпруга ми да сме твои ученици!

Светлана Пашова, Шумен

Курсът е много полезен, мен лично ме „изправи на крака“.

Майк, ти си добър човек, вменяващ по елегантен и професионален начин знаене, а не знание (преживяното знание е знаене казва Ошо в книгите си). С теб може да се дискутира, има блестяща обратна връзка, примерите са живи (където трябват факти – има факти, където трябва надъхване – надъхване), упражненията са до едно нужни и навременни.

Капка е явление.

Това няма да ми е последния курс при теб, да си жив и здрав още поне 100!

Момчил Марчев, София

Ето и един видео-колаж със снимки от завършването на първия випуск на Школата, от нашата курсистка Надка Цанкова:

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

%d bloggers like this: