Обучение по презентационни умения в Долна баня – 3 и 4 октомври 2015 г.

Dolna-bania-cover

Лятото си отива, но в красотата на есента човек намира вдъхновение. Школата „По стъпките на Дракона“ ви предлага най-добрата комбинация на почивка и повишаване на вашите комуникационни умения – курсът Успешни бизнес презентации, който ще се проведе в къща за гости „Ела“ в Долна баня. Сред чудесната природа в полите на Рила ще съчетаем активната почивка с усвояването на полезни умения. Каним ви на интензивно двудневно обучение по презентационни умения, фокусирано върху най-важните фактори, които влияят върху успеха на вашата търговска презентация – когато представяте вашите продукти, услуги или постижения, или когато търсите бизнес сътрудничество.

Какво представлява обучението?

Обучението насочва вниманието ви върху ролята, която изпълняват за вас вашите слушатели и показва как да подготвите своята презентация, така че да задоволите максимално техния интерес в ситуации, когато презентирате пред потенциални клиенти, инвеститори или служители.

Курсът развива вашите умения за структуриране на презентацията, подбор на фактологичната информация и нейното атрактивно представяне. Фокусът е върху това да бъдете автентични, да спазвате основните правила и да се подготвите добре. Солидната подготовка е гаранция за успеха на вашето представяне.

Обучението представлява практическа работилница, в която курсистите участват активно във всички упражнения, чрез които усвояват по-добре техниките за подготовката и изнасянето на една добра презентация.

ela-1Паралелно с обучението, курсистите ще имат възможност да се насладят на чистия въздух, тишината и красотата на природата в подножието на Рила, както и да завържат интересни запознанства с другите участници.

Водещ на курса е Майк Рам – основател на школата по презентационни умения По стъпките на Дракона. Курсът ще се проведе на 3 и 4 октомври 2015 г. в къща за гости „Ела“, гр. Долна баня, а настаняването започва от 02.10.

Програмата на събитието е следната:

02.10

 • Настаняване – от 18:00 ч..
 • Вечеря за опознаване – от 20:00 ч.

03.10

 • Първа обучителна сесия  – от 10:00 до 16:00 часа.
 • Почивка и опознаване (разходка в планината, посещение на минерален басейн) – от 16:00 до 20:00 ч.
 • Вечеря – от 20:00 ч.

04.10

 • Втора обучителна сесия – от 10:00 до 16:00 часа
 • Закриване на обучението

Повече информация за програмата на обучението можете да прочетете тук.

Регистрирайте се сега!

Таксата за индивидуално участие в курса е 256 лева, а за двама участници е 496 лева. Тя включва цената на обучението и цената на две нощувки и две закуски в къща за гости „Ела“. Можете да доведете и придружител от вашето семейство, който ще заплати 40 лева допълнително за нощувките. В тази цена не са включени обедите и вечерите.

Ако притежавате промоционален код за отстъпка, въведете го в полето „Промо-код“ на формата за регистрация по-долу. Компании, които регистрират трима или повече участници в курса, имат възможност да ползват специална отстъпка от цената.

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Промо код

  Полетата със звездичка (*) са задължителни

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

  %d bloggers like this: