Как да представим успешно своя бизнес? – обучение на 2 и 3 декември 2017 г. в София

презентиране

Един от най-важните фактори за успех в бизнеса и в продажбите в частност, е умението ви да представите вашия продукт или услуга по начин, който да заинтригува слушателя, да му покаже, че точно от това е имал нужда и да го накара да поиска ако не да си го купи, то поне да започне да ви разпитва за подробности.

Точно поради това, на 2 и 3 декември 2017 г. в София организираме провеждането на поредното издание на нашия най-популярен курс Как да представим успешно своя бизнес?. Това е интензивно двудневно обучение по презентационни умения, фокусирано върху най-важните фактори, които влияят върху успеха на вашата презентация, когато представяте вашите продукти, услуги или постижения, когато извършвате продажби или когато търсите бизнес сътрудничество.

Обучението ще ви помогне да насочите вниманието си върху интересите, желанията и проблемите на вашите слушатели, така че, когато подготвяте своята презентация, да успеете да задоволите максимално тези техни интереси без значение дали презентирате пред потенциални клиенти, инвеститори или служители.

Курсът развива вашите умения за структуриране на презентацията, подбор на фактологичната информация и нейното атрактивно представяне. За да изнесете въздействаща презентация е нужно да бъдете автентични, да спазвате основните правила и да се подготвите добре. Солидната подготовка е гаранция за успеха на вашето представяне.

Обучението представлява практическа работилница, в която курсистите участват активно във всички упражнения, чрез които усвояват по-добре техниките за подготовката и изнасянето на една добра презентация.

Водещ на курса е Майк Рам – основател на школата по презентационни умения По стъпките на Дракона. Обучението ще се проведе в два дни: на 2 и 3 декември 2017 г. от 13:00 до 18:00 ч. в учебната зала на Школата на адрес: гр. София, ж.к. „Люлин“, бл. 384, вх. А, ет. 4, ат. 11.. Повече информация за курса, както и програмата на обучението можете да прочетете тук.

Регистрирайте се сега!

Стандартната такса за индивидуално участие в курса е 196 лева. Ако притежавате промоционален код за отстъпка, въведете го в полето „Промо-код“ на формата за регистрация по-долу. Компании, които регистрират трима или повече участници в курса, имат възможност да ползват специална отстъпка от цената.

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Промо код

  Полетата със звездичка (*) са задължителни

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

  %d bloggers like this: