Консултации и коучинг

индивидуални консултации

Индивидуални консултации, тренинги и коучинг

Комуникационните умения не се научават и усвояват за един ден. Нужни са упоритост и постоянство, и дълги упражнения. Някои хора пък се притесняват да признаят пред другите своите проблеми и имат нужда от по-дискретен подход при обучението. За такива клиенти предлагаме индивидуални консултации, тренинги и коучинг сесии. Те са посветени на развитието на различни комуникационни умения:

  • общуване с колеги и служители
  • презентационни умения
  • представяне пред инвеститори
  • говорене пред медиите – даване на интервю, участие в дискусионно предаване или пресконференция
  • провеждане на успешно интервю за работа

Съдържанието и периодичността на сесиите се договарят според конкретните нужди на клиента и продължават докато той има нужда от тях.

Присъствено или дистанционно обучение

Индивидуалните сесии могат да бъдат на място или дистанционно – по Интернет. Специално за клиенти от страната, които нямат възможност да посещават нашите присъствени обучения, Интернет тренингите са идеалното решение, тъй като могат да се планират според вашето свободно време и вашите лични нужди.

Индивидуалната работа с клиента дава много добри и много бързи резултати, заради концентрацията на консултанта върху един клиент, но участието в групови обучения е също много полезно за вас заради усещането за аудитория и възможността да получите ценна обратна връзка от групата.

Обадете ни се, за да обсъдим вашите конкретни нужди и да уговорим индивидуални или групови консултации или коучинг сесии с вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

%d bloggers like this: