Обучения по презентационни умения

обучения по презентационни умения

Развиването на добри умения за общуване, в това число и презентационни умения, е от изключителна важност за успеха в съвременния бизнес. Ние от школата По стъпките на Дракона вярваме, че днес умението да представиш и продадеш идеите си, да убедиш събеседника си в онова, в което вярваш, е от ключово значение за постигането на траен успех. Затова и разработихме собствена програма от обучения, които създават и развиват ефективни презентационните и комуникационните умения у нашите курсисти.

По стъпките на Дракона

Това е нашият най-задълбочен и най-мащабен курс по презентационни умения. Той е вдъхновен от философията на големия боец Брус Лий, от неговото разбиране за фокус върху целта и постоянни тренировки като необходимо условие за постигане на успеха.

Курсът се провежда в четири модула по един ден или в 13 вечерни модула и е насочен към развиване на практическите умения на курсистите. В него са заложени много упражнения, целящи както преодоляване на страха от излизане пред публика, така и създаване на увереност, способност за фокусиране на мисълта и контрол над ситуацията. Като резултат презентацията трябва да постигне своите предварително поставени цели. Вижте повече за ползите от това обучение тук.

Ефективни бизнес презентации

Това е интензивно двудневно обучение, в което се фокусираме върху ролята на нашите зрители и техните интереси и желания. Защо е дошъл този човек да ни слуша и какво очаква да получи от нас и от нашия бизнес? Отговаряйки си на тези въпроси, можем да постигнем много големи успехи с нашите речи. Има огромно значение дали говорим пред потенциални клиенти, инвеститори или служители. Затова е важно и какви са техните интереси и очаквания. Това определя целите и формата на нашата презентация и обуславя нейният бизнес ефект.

Курсът е подходящ за мениджъри, предприемачи, стартъпи, специалисти в маркетинга и продажбите. Вижте повече за него тук.

Sniper Networking

Това е обучение, фокусирано върху изграждането на умения за общуване с непознати, за изнасяне на точна и кратка нетуъркинг презентация. Когато хората на бизнеса попаднат в нетуъркинг ситуация – например обществено събитие или коктейл – те често допускат две основни грешки:

  • или мълчаливо се оглеждат за познати лица,
  • или стават прекалено бъбриви.

Нашето обучение ви помага да представите вашия бизнес, вашите продукти или услуги по един ефектен и елегантен начин – точно, прецизно и максимално кратко. Когато човек действа като снайперист, получава най-добри резултати. А нетуъркингът е едно от най-добрите места за създаване на успешни бизнес контакти.

Вижте повече за това обучение тук.

За да участвате в наше публично обучение, следете календара на нашите обучения. Там са описани датите на предстоящите обучения и таксите за участие.

Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

%d bloggers like this: