Обучения по умения за общуване

обучения по презентационни умения

Развиването на добри умения за общуване е от изключителна важност за успеха в съвременното общество. Ние от школата По стъпките на Дракона вярваме, че днес умението да представиш и продадеш идеите си, да убедиш събеседника си в онова, в което вярваш, или да представиш себе си атрактивно пред потенциалния си интимен партньор, е от ключово значение за постигането на траен успех в живота. Затова и разработихме собствена програма от обучения, които създават и развиват ефективни презентационни и комуникационни умения у нашите курсисти.

Говори смело! (Курс по умения за говорене пред публика)

Това е нашият най-задълбочен и най-мащабен курс по презентационни умения. Той е вдъхновен от философията на големия боец Брус Лий, от неговото разбиране за фокус върху целта и постоянни тренировки като необходимо условие за постигане на успеха.

Курсът се провежда в четири модула по един ден и е насочен към развиване на практическите умения на курсистите. В него са заложени много упражнения, целящи както преодоляване на страха от излизане пред публика, така и създаване на увереност, способност за фокусиране на мисълта и контрол над ситуацията. Като резултат презентацията трябва да постигне своите предварително поставени цели. Вижте повече за ползите от това обучение тук.

Ефективни бизнес презентации (интензивен курс)

Това е интензивно двудневно обучение, в което се фокусираме върху ролята на нашите зрители и техните интереси и желания. Защо е дошъл този човек да ни слуша и какво очаква да получи от нас и от нашия бизнес? Отговаряйки си на тези въпроси, можем да постигнем много големи успехи с нашите речи. Има огромно значение дали говорим пред потенциални клиенти, инвеститори или служители. Затова е важно и какви са техните интереси и очаквания. Това определя целите и формата на нашата презентация и обуславя нейният бизнес ефект.

Курсът е подходящ за мениджъри, предприемачи, стартъпи, специалисти в маркетинга и продажбите. Вижте повече за него тук.

Вечерни тренинги по умения за общуване

Вечерните тренинги са кратки сесии, в които провеждаме предимно практически упражнения, целящи освобождаване от притесненията и задръжките и развитие на уменията за свободно изразяване и комуникиране. Те се провеждат в сряда вечер от 19:00 до 21:00 по определена програма и всяка сесия е посветена на усъвършенстването на различни умения за общуване, които помагат на участниците да постигнат по-добър успех в личния и професионалния живот.

Целта на тези тренинги е практическото усвояване на дадено умение или преодоляването на конкретен проблем, като това става безболезнено, в приятелска атмосфера и забавно. Вижте повече за него тук.

Sniper Networking

Това е обучение, фокусирано върху изграждането на умения за общуване с непознати, за изнасяне на точна и кратка нетуъркинг презентация. Когато хората на бизнеса попаднат в нетуъркинг ситуация – например обществено събитие или коктейл – те често допускат две основни грешки:

  • или мълчаливо се оглеждат за познати лица,
  • или стават прекалено бъбриви.

Нашето обучение ви помага да представите вашия бизнес, вашите продукти или услуги по един ефектен и елегантен начин – точно, прецизно и максимално кратко. Когато човек действа като снайперист, получава най-добри резултати. А нетуъркингът е едно от най-добрите места за създаване на успешни бизнес контакти.

Вижте повече за това обучение тук.

За да участвате в наше публично обучение, следете календара на нашите обучения. Там са описани датите на предстоящите обучения и таксите за участие.

Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

%d bloggers like this: