Календар на обученията

Календар на обученията

Представяме ви календар на предстоящите публични обучения в школата „По стъпките на Дракона“. Можете да се регистрирате за участие в някое от тях или да ни се обадите и да поръчате специализирано фирмено обучение за вашите служители на друга дата.

 

По стъпките на Дракона

Цялостен и задълбочен курс по презентационни умения, фокусиран върху изграждане на всестранни и пълноценни умения за говорене пред публика. Състои се от 4 полудневни модула и ден за представяне на учебните презентации. Учебните сесии се провеждат през две седмици. Общо времетраене на курса: около 2 месеца. Цена: 390 лева, като първият модул е безплатен.

09.04, 23.04
14.05, 21.05.2023 г.

Учебна зала, София

презентиране

Вечерни тренинги, в които упражняваме различни техники за общуване, говорене, презентиране и начини на изразяване на себе си. Полезни както в бизнеса, така и в личния живот. Такса за участие: 29 лева с предварителна регистрация.

29.03, 05.04
20.04, 10.05,
17.05, 31.05.2023 г., 19:00 ч.

Учебна зала, София

Бизнес презентации

Двудневен интензивен курс по презентационни умения за хората на бизнеса. Практическо обучение, фокусирано върху подготовката на презентацията и упражнения за усвояване на ценни умения за презентиране. Цена: 196 лева.

дата: по заявка

Учебна зала, София

Sniper Networking

Вечерен курс по бизнес нетуъркинг. Упражняваме умения за изслушване, умения за представяне на себе си и отговаряне на въпроси. Провежда се в три модула в три последователни седмици от 19:00 вечерта. Цена: 140 лева еднократно или 60 лева на модул.

По заявка

Учебна зала, София

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

%d bloggers like this: