По стъпките на Дракона – курс по презентационни умения

Основен водещ на курса е Майк Рам - преподавател и консултант с голям опит, собственик на RammSoft и основател на Клуб "Спри и помисли!", а в отделните модули се включват и гост-лектори - специалисти от различни области, които дават своя принос за постигане на цялостно разбиране за ролята на презентацията в бизнеса и за усвояването на полезни за говоренето пред публика качества. Вижте представянето на всички лектори тук. За всички участници, които се регистрират рано, има специална отстъпка. В допълнение, като подарък участниците получават книгата на Гай Кавазаки "Изкуството да очароваш" - един безценен наръчник в света на успешните комуникации. Какво по-добро предложение от това? Регистрирайте се сега!

Уменията за общуване и въздействие са едни от най-важните фактори за успех в съвременния бизнес свят. Способността за интригуващо представяне на продукти и услуги, за водене на бизнес преговори и светски разговори, за изнасяне на публични презентации, както и уменията за успешно представяне на себе си в интервю за работа, са от огромно значение за нашия успех в обществото и в професионалните среди. Развитието на тези умения е и целта на нашия основен курс по презентационни умения „По стъпките на Дракона“.

Какво ни дава този курс?

Курсът „По стъпките на Дракона“ дава не само важни знания за възможностите да въздействаме върху другите със силата на своите комуникационни умения, но включва и много практически упражнения, целящи както преодоляването на притесненията на презентатора от излизане пред публика, така и изчистване на грешките при говоренето и държането на сцената и създаването на добри навици в подготовката и в изпълнението на презентацията, които да гарантират успешното постигане на нейните цели.

Вдъхновен от философията на големия кунг-фу боец и киноактьор Брус Лий, курсът По стъпките на Дракона внушава увереност, сигурност, спокойствие и гъвкавост. Той създава умения за успешно реагиране на всяка ситуация благодарение на усилени тренировки и ясно поставени цели.

Какво представлява курсът?

Курсът включва както теория и много примери от практиката, така и много упражнения по време на учебната част, а също и домашна работа, която всеки курсист трябва да подготви самостоятелно. В края на обучението курсистите ще представят презентации, които са подготвяли през цялото време на курса, а онези, които са изпълнили всички поставени задачи, получават и сертификати за завършено обучение по презентационни умения.

Курсът се състои от четири модула, които се провеждат в четири неделни дни през две седмици. Всеки модул се състои от учебна част с лекции и упражнения с лектора, домашна работа и представяне на домашната работа. Вижте пълното съдържание на обучението тук.

За кого е предназначено обучението?

Обучението е насочено към всички хора, които искат да подобрят комуникационните и презентационните си умения. Към онези, които изпитват притеснение да излязат да говорят пред публика, които не знаят къде да дянат ръцете си, докато презентират, или към онези, които просто се чувстват неуверени да застанат пред аудиторията.

Независимо дали ви се налага да представяте търговски продукти, да изнасяте презентации, да водите бизнес преговори или да продавате – курсът е за вас. Той е изключително полезен и за онези, които искат да се научат да представят успешно себе си и своя бизнес пред другите – които си търсят нова работа, нови партньори или инвеститори.

Кой е лектор на курса?

Водещ на курса е Майк Рам – основателят на школата по презентационни умения По стъпките на Дракона. Майк е лектор и консултант с голям практически опит, човек с богати и разностранни интереси, с опит като бизнес презентатор, вдъхновен оратор, консултант и социално ангажиран човек. В обучението участват и гост-лектори, които са специалисти в своята сфера и обогатяват учебната програма с конкретни практически съвети от своята професионална област. Вижте повече информация за лекторите, участвали в курса досега.

Кога ще се проведе следващото обучение и как да се регистрирам?

Следващото издание на курса По стъпките на Дракона започва на 12.02.2017 г. и датите на провеждане са следните:

 • Модул 1: 12.02.2017 г. от 13:00 часа
 • Модул 2: 26.02.2017 г. от 11:00 часа
 • Модул 3: 12.03.2017 г. от 11:00 часа
 • Модул 4: 26.03.2017 г. от 11:00 часа
 • Официално завършване: 31.03.2017 г. от 18:30 часа

Курсът ще се проведе в учебната зала на школата на адрес: гр. София, ж.к. „Люлин“, бл. 384, вх. А, ет. 4, ат. 11.

Регистрирайте се сега!

Таксата за индивидуално участие в курса е 480 лева еднократно или по 140 лева на модул. Ако притежавате промоционален код за отстъпка, въведете го в полето „Промо-код“ на формата за регистрация.

За регистрация за участие в курса или допълнителна информация, моля попълнете регистрационната форма по-долу:

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Промо код

  Полетата със звездичка (*) са задължителни

  [hr]

  За бъдещите издания на курса, следете календара на нашите обучения.

  Този курс се предлага и като специализирано фирмено обучение, в което се обръща внимание на конкретни проблеми, които служителите на компанията срещат, и се разглеждат казуси от тяхната практика. Фирменото обучение позволява настройка на съдържанието на курса според нуждите на компанията и провеждане в удобно за служителите време.

  За да поръчате фирмено обучение, свържете с нас чрез нашата форма за контакти.

  Обадете се сега!

   

  One thought on “По стъпките на Дракона – курс по презентационни умения

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

  %d bloggers like this: