Говори смело! Курс по умения за говорене пред публика

Говори смело

Уменията за общуване и говорене пред публика са едни от най-важните фактори за успех в съвременния свят. Способността да представиш интригуващо своите продукти и услуги, да водиш бизнес преговори и светски разговори, да изнасяш публични презентации, както и уменията успешно да представиш себе си в интервю за работа или пред потенциалния интимен партньор, са от ключово значение за нашия успех в обществото и в личния живот. Развитието на тези умения е и целта на нашия основен курс по презентационни умения.

Какво ви дава този курс?

Курсът по умения за говорене пред публика ви дава възможност да развивате своята автентичност и своите специфични умения за изразяване. Курсът включва много практически упражнения, целящи както преодоляването на притесненията на презентатора от излизане пред публика, така и изчистване на грешките при говоренето и държането на сцената. Фокусът на нашата работа е създаването на добри навици в подготовката и в изпълнението на презентацията, които да гарантират успешното постигане на нейните цели.

Вдъхновен от философията на големия кунг-фу боец и киноактьор Брус Лий, курсът по умения за говорене пред публика внушава увереност, сигурност, спокойствие и гъвкавост. Той създава умения за успешно реагиране на всяка ситуация благодарение на усилени тренировки и ясно поставени цели.

Какво представлява курсът?

Курсът се състои от четири модула, които се провеждат в четири неделни дни през около две седмици. Всеки модул се състои от:

 • учебна част с лекции, съдържащи много примери от практиката и упражнения с лектора,
 • домашна работа, която всеки курсист трябва да подготви самостоятелно и
 • представяне на домашната работа.

В края на обучението курсистите представят презентации, които са подготвяли през цялото време на курса, а онези, които са изпълнили всички поставени задачи, получават и сертификати за завършено обучение по презентационни умения.

Вижте пълното съдържание на обучението тук.

За кого е предназначено обучението?

Обучението е насочено към всички хора, които искат да подобрят своите умения за общуване и говорене пред публика. Към онези, които изпитват притеснение да излязат да говорят пред други хора, които не знаят къде да дянат ръцете си, докато презентират, или към онези, които просто се чувстват неуверени да застанат пред аудиторията.

Независимо дали ви се налага да представяте търговски продукти, да изнасяте презентации, да водите бизнес преговори или просто да разказвате интересни истории в приятелска компания – курсът е за вас. Той е изключително полезен и за онези, които искат да се научат да представят успешно себе си пред другите – които си търсят нова работа, нови партньори или инвеститори.

Кой е лектор на курса?

Водещ на курса е Майк Рам – основателят на школата по презентационни умения По стъпките на Дракона. Майк е лектор и консултант с голям практически опит, човек с богати и разностранни интереси, с опит като бизнес презентатор, вдъхновен оратор, консултант и социално ангажиран човек. Майк е любител-музикант с голям сценичен опит, който с удоволствие ще сподели с вас.

Кога ще се проведе следващото обучение и как да се регистрирам?

Следващото издание на курса Говори смело! започва на 09.04.2023 г. и датите на провеждане са следните:

 • Модул 1: 09.04.2023 г. от 13:00 часа
 • Модул 2: 23.04.2023 г. от 13:00 часа
 • Модул 3: 14.05.2023 г. от 13:00 часа
 • Модул 4: 21.05.2023 г. от 13:00 часа
 • Официално завършване: 28.05.2023 г. от 15:00 часа

Курсът ще се проведе в учебна зала в центъра на София, в близост до метростанция Сердика.

Регистрирайте се сега!

Таксата за индивидуално участие в курса е 390 лева еднократно, като първият модул е безплатен. Плащате за курса само ако първият модул ви е харесал! Ако притежавате промоционален код за отстъпка, въведете го в полето „Промо-код“ на формата за регистрация.

За регистрация за участие в курса или допълнителна информация, моля попълнете регистрационната форма по-долу:

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Промо код

  Полетата със звездичка (*) са задължителни

  [hr]

  За бъдещите издания на курса, следете календара на нашите обучения.

  Този курс се предлага и като специализирано фирмено обучение, в което се обръща внимание на конкретни проблеми, които служителите на компанията срещат, и се разглеждат казуси от тяхната практика. Фирменото обучение позволява настройка на съдържанието на курса според нуждите на компанията и провеждане в удобно за служителите време.

  За да поръчате фирмено обучение, свържете с нас чрез нашата форма за контакти.

  Обадете се сега!

   

  Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

  %d bloggers like this: