Курс по презентационни умения „По стъпките на Дракона“ – зима 2017

Основен водещ на курса е Майк Рам - преподавател и консултант с голям опит, собственик на RammSoft и основател на Клуб "Спри и помисли!", а в отделните модули се включват и гост-лектори - специалисти от различни области, които дават своя принос за постигане на цялостно разбиране за ролята на презентацията в бизнеса и за усвояването на полезни за говоренето пред публика качества. Вижте представянето на всички лектори тук. За всички участници, които се регистрират рано, има специална отстъпка. В допълнение, като подарък участниците получават книгата на Гай Кавазаки "Изкуството да очароваш" - един безценен наръчник в света на успешните комуникации. Какво по-добро предложение от това? Регистрирайте се сега!

Нашият основен курс по презентационни умения По стъпките на Дракона идва с ново, зимно издание, което стартира на 12.02.2017 г. Обучението е насочено към развитие на комуникационните и презентационните умения на участниците, освобождаване от притеснението и от вредните говорни навици и жестове, изработване на правилна стойка и дихателни навици, създаване на ефективни умения за общуване със зрителите, за владеене на тялото и за ясно изразяване на личностна позиция.

Обучението е вдъхновено от философията на големия кунг-фу боец Брус Лий и се фокусира върху ясната дефиниция на целите на презентацията, предварителната подготовка на материалите и много тренировки.

Курсът се състои от 4 модула, по време на които участниците придобиват и овладяват полезни практически умения за общуване и презентиране, разработват конкретни презентации, които биват демонстрирани пред публика на специално тържество за официалното завършване на курса. Всеки модул се състои от една целодневна сесия, която се провежда в неделя. Между учебните сесии курсистите получават задачи за домашна работа, така че практическите занимания да бъдат максимално ефективни. Вижте пълното съдържание на курса тук.

Основен водещ на курса е Майк Рам – преподавател и консултант с голям опит, и основател на школата по презентационни умения По стъпките на Дракона, а в отделните модули се включват и гост-лектори – специалисти от различни области, които дават своя принос за постигане на цялостно разбиране за ролята на презентацията в бизнеса и за усвояването на полезни за говоренето пред публика качества.

Обучението започва на 12.02.2017 г. и датите на провеждане са следните:

 • Модул 1: 12.02.2017 г. от 13:00 часа
 • Модул 2: 26.02.2017 г. от 11:00 часа
 • Модул 3: 12.03.2017 г. от 11:00 часа
 • Модул 4: 26.03.2017 г. от 11:00 часа
 • Официално завършване: 31.03.2017 г. от 18:30 часа

Курсът ще се проведе в учебната зала на школата на адрес: гр. София, ж.к. „Люлин“, бл. 384, вх. А, ет. 4, ат. 11.

Регистрирайте се сега!

Таксата за индивидуално участие в курса е 480 лева еднократно или по 140 лева на модул. Ако притежавате промоционален код за отстъпка, въведете го в полето „Промо-код“ на формата за регистрация.

За регистрация за участие в курса или допълнителна информация, моля попълнете регистрационната форма по-долу:

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Промо код

  Полетата със звездичка (*) са задължителни

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

  %d bloggers like this: