Индивидуални консултации, тренинги и коучинг

индивидуални консултации

Нужда от индивидуална работа

Комуникационните умения не се научават и усвояват за един ден. Нужни са упоритост и постоянство, и дълги упражнения. Има редица случаи, когато промяна в работата ви изправя пред предизвикателството да говорите почти всекидневно с екипа си, да го мотивирате или да го направлявате в работата. В други случаи пък желанието за романтична връзка с човек от другия пол може да ви разкрие, че имате проблеми с думите. Има и ситуации, в които семейните връзки тръгват да се разпадат поради липсата на редовна комуникация между съпрузите.

Индивидуални консултации и коучинг

Такива проблеми са твърде лични, за да бъдат споделяни пред голяма група и за решаването има се налага да използваме по-дискретен подход. Затова, ако виждате себе си сред описаните случаи, вместо да се явявате на групови обучението, ви предлагаме индивидуални консултации, тренинги и коучинг сесии. Те са посветени на развитието на различни комуникационни умения:

  • общуване с колеги и служители
  • презентационни умения
  • представяне пред инвеститори
  • общуване между съпрузи
  • общуване между родители и деца
  • запознаване с цел ухажване
  • говорене пред медиите – даване на интервю, участие в дискусионно предаване или пресконференция
  • провеждане на успешно интервю за работа

Съдържанието и периодичността на сесиите се договарят според вашите конкретни нужди и продължават докато прецените, че имате нужда от тях.

Присъствено или дистанционно обучение

Индивидуалните сесии могат да бъдат на място или дистанционно – по Интернет. Специално за клиенти от страната, които нямат възможност да посещават нашите присъствени обучения, онлайн консултациите са идеалното решение, тъй като могат да се планират според вашето свободно време и вашите лични нужди.

Индивидуалната работа дава много добри и много бързи резултати, заради концентрацията на консултанта върху един клиент и възможността да работим върху конкретнипроблеми и да търсим специфични за вас решения.

Обадете ни се, за да обсъдим вашите конкретни нужди и да уговорим индивидуални консултации или коучинг сесии с вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

%d bloggers like this: