Sniper Networking – курс по бизнес нетуъркинг, март 2016 г.

Sniper Networking

Искате ли да бъдете успешни в нетуъркинга? Да можете да „заковете“ темата на разговора и да направите запомнящо се впечатление? Точно за вас ние създадохме курса Sniper Networking (Снайпер нетуъркинг) – вечерно обучение от три части, което се фокусира върху добрата подготовка на вашата бизнес презентация, така че да можете да я „изстреляте“ в точния момент, пред правилните хора и по най-добрия начин.

Курсът Sniper Networking ви дава увереност да започнете разговора с непознати и да го прехвърлите върху темата, която ви вълнува и в която сте силни. Той фокусира вниманието ви върху ролята, в която поставяте вашите слушатели, и важността на вашите умения да представяте различни презентации пред различни аудитории.

Трите важни фактора на успешната нетуъркинг презентация са:

 • анализ на нуждите и интересите на слушателя,
 • подготовка на материала и
 • лична подготовка, включваща много репетиции.

В този курс ще се научите как да подготвите своята презентация и как да я представите пред различни слушатели, така че да ги спечелим отведнъж – подобно на снайперистите – с точен и добре премерен изстрел. Това го прави успешен както в ситуации, когато искате да впечатлите потенциален бизнес контакт, така и в личен план, когато се запознавате с представител на другия пол.

Обучението е насочено както към мениджъри, предприемачи, създатели на стартъп проекти, маркетинг специалисти, и търговци, така и към хора, търсещи сериозно запознанство и партньор в живота.То е изключително полезно за онези, които искат да подобрят своите комуникационни умения и да представят успешно себе си или своя бизнес пред клиенти, нови партньори или инвеститори. Вижте повече информация за курса тук.

Водещ на курса е Майк Рам – основател на школата по презентационни умения По стъпките на Дракона, лектор и консултант с голям практически опит.

Февруарското издание на курса Sniper Networking започва на 15.03.2016 г. и датите на провеждане са следните:

 • Модул 1: 15.03.2016 г. от 18:45 часа
 • Модул 2: 22.03.2016 г. от 18:45 часа
 • Модул 3: 29.03.2015 г. от 18:45 часа

Обучението ще се проведе в офиса на школата на адрес: гр. София, ж.к. „Люлин“, бл. 384, вх. А, ет. 4, ат. 11.

Регистрирайте се сега!

За регистрация за участие в курса или допълнителна информация, моля попълнете регистрационната форма по-долу:

Таксата за индивидуално участие в курса е 140 лева еднократно или по 60 лева на модул. Ако притежавате промоционален код за отстъпка, въведете го в полето „Промо-код“.

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Промо код

  Полетата със звездичка (*) са задължителни

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

  %d bloggers like this: