Курс по презентационни умения „Говори смело!“ – пролет 2023

Говори смело

Нашият основен курс по умения за говорене пред публика Говори смело! идва с ново, пролетно издание, което стартира на 09.04.2023 г. Обучението е насочено към развитие на комуникационните и презентационните умения на участниците, освобождаване от притеснението и от вредните говорни навици и жестове, изработване на правилна стойка и дихателни навици, създаване на ефективни умения за общуване със зрителите, за владеене на тялото и за ясно изразяване на личностна позиция.

Обучението е вдъхновено от философията на големия кунг-фу боец Брус Лий и се фокусира върху ясната дефиниция на целите на презентацията, предварителната подготовка на материалите и много тренировки.

Курсът се състои от 4 модула, по време на които участниците придобиват и овладяват полезни практически умения за общуване и презентиране, разработват конкретни презентации, които биват демонстрирани пред публика на специално тържество за официалното завършване на курса. Всеки модул се състои от една полудневна сесия, която се провежда в неделя. Между учебните сесии курсистите получават задачи за домашна работа, така че практическите занимания да бъдат максимално ефективни. Вижте пълното съдържание на курса тук.

Основен водещ на курса е Майк Рам – преподавател и консултант с голям опит, и основател на школата по презентационни умения По стъпките на Дракона, а понякога в отделните модули се включват и гост-лектори – специалисти от различни области, които дават своя принос за постигане на цялостно разбиране за ролята на презентацията в бизнеса и за усвояването на полезни за говоренето пред публика качества.

Следващото издание на курса Говори смело! започва на 09.04.2023 г. и датите на провеждане са следните:

 • Модул 1: 09.04.2023 г. от 13:00 часа
 • Модул 2: 23.04.2023 г. от 13:00 часа
 • Модул 3: 14.05.2023 г. от 13:00 часа
 • Модул 4: 21.05.2023 г. от 13:00 часа
 • Официално завършване: 28.05.2023 г. от 15:00 часа

Курсът ще се проведе в учебна зала в центъра на София, в близост до метростанция Сердика.

Регистрирайте се сега!

Таксата за индивидуално участие в курса е 390 лева еднократно, като първият модул е безплатен. Плащате за курса само ако първият модул ви е харесал! Ако притежавате промоционален код за отстъпка, въведете го в полето „Промо-код“ на формата за регистрация.

За регистрация за участие в курса или допълнителна информация, моля попълнете регистрационната форма по-долу:

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Промо код

  Полетата със звездичка (*) са задължителни

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Регистрирайте се за нашия имейл бюлетин!

  %d bloggers like this: